Pijn is een signaal

Leer ernaar te luisteren!

Accepteer niet dat pijn 
een blijvend onderdeel 
van je leven is.

Bekend van:

holistik-logo-chronische-pijn
oersterk chronische pijn
your/brain/balance
stichting-emovere-the-chronic-pain-coach

Als geen ander begrijp ik wat je doormaakt

Ik had elke vorm van chronische pijn die je maar kunt bedenken.

Een greep uit mijn klachten:
Hernia-klachten, fibromyalgie, maagzweer, psychogene, brain fog, migraine, voetpijn, ischias, tintelende arm, vernauwing van de keel, oorsuizen, kniepijn, gevoelloze teen en onverklaarbare pijn in mijn zij.
De échte oorzaak van mijn pijn
Uiteindelijk kwam ik uit bij de plek die al mijn pijnlijke plekken en klachten veroorzaakte: mijn emotionele lichaam.
'Ik vind het fantastisch om alles wat ik heb geleerd door te kunnen geven'
Jan van Rosmalen

Waarom heb je chronische pijn?

Door stressvolle situaties in het verleden en heden zijn emoties onvoldoende verwerkt en heb je ze op cel niveau opgeslagen in je lichaam. 

Je lichaam is uit balans
Dit komt omdat je deze emoties niet hebt geuit. In veel gevallen aangevuld door een bepaalde persoonlijkheid die emoties dagelijks verdringt. Dit is te veel voor je brein om te verwerken. Jouw emotionele emmer wordt continu gevuld, maar niet geleegd.

Karaktereigenschappen 
Zoals perfectionisme, frustratie inslikken, conflictvermijdend gedrag en het altijd goed willen doen. Zijn eigenschappen die  ervoor zorgen dat je de angst, woede en frustratie die je voelt in een stressvolle situatie of sociale interactie inslikt of onderdrukt. 


Lichamelijke pijn als afleidingsmanoeuvre

Omdat je de emoties niet uit, wordt dit te veel voor je brein om te verwerken. Gevaarlijk denkt je Amygdala, het emotionele centrum van je brein. Het geeft je daarom een fysieke pijnprikkel om op te focussen: een afleidingsmanoeuvre. De psychische onderdrukking (pijn) is simpelweg teveel. Dít is chronische pijn. Tegenwoordig ook aangeduid als SOLK: somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten. Artsen hebben vaak geen idee hoe het kan dat iemand klachten ervaart. De Chronic Pain Coach gelukkig wel!

Leer de pijnstrategie doorbreken
De CPC®-methode leert je dat pijn een trucje van je brein is. Je brein wil je namelijk laten geloven dat je lichamelijk iets mankeert. Met de CPC®-methode leer je die pijnstrategie te doorbreken. 

Je leert in te zien waarom de pijn er is. 
Én je leert  jezelf weer in staat stellen te voelen zodat je weer de  controle te krijgt over het emotionele centrum van je brein. Hierdoor ben je niet meer afgeleid van de emoties en hoeft je brein je geen fysieke pijnsignalen meer te geven verdwijnt de pijn.

Hoe werkt The Chronic Pain Coach?

The Chronic Pain Coach is een online coaching programma dat je leert waarom de pijn er is en wat je er tegen kan doen om het te overwinnen.

Introductie
Ter info kan je kennisvideo's bekijken en deelnemen aan een gratis webinar daarin verteld Jan meer over de échte oorzaak achter veel chronische pijn.

Deel 1: Emotionele training
Je leert in 3 weken je onderdrukte emoties te herkennen. 

Deel 2: Emotionele bewustwording
Vervolgens leer je in 6 weken hoe je dit verder kan toepassen zodat je pijnvrij wordt en pijnvrij blijft.

Het programma bestaat verder uit:

Drie 1-op-1-coachingsgesprekken met Jan. 

Een jaar lang heb je  toegang tot:
Het online programma
Webinar die om de week plaatsvind voor vragen en antwoorden. 
Online E-mail support met een reactie binnen een dag.


Laten we kennis maken?Vrijblijvend kennismaken
Je hebt vast al ontzettend veel gedaan om van je chronische pijn af te komen. Ik weet uit eigen ervaring hoe frustrerend het is om altijd pijn te hebben; om alle specialisten af te lopen die uiteindelijk geen structurele oplossing bieden. Daarom kan ik me voorstellen dat je twijfelt over wéér een andere manier, zoals dit Chronic Pain Coach®-programma. Ik leg je graag uit hoe dit verschilt van alle andere behandel methodes.
Vertel me jouw verhaal
Je kan nu een gratis, geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek met me inplannen. Vertel me over jouw specifieke situatie, zodat ik kan beoordelen of ik je kan helpen pijnvrij te worden.


Dit zeggen anderen over de methode

review

Klachten: CRPS 

(complex regionaal pijn syndroom.)

Ik ben nu klaar met het CPC traject en vind het fijn om mijn ervaring met jullie te delen en hopelijk wat positieve energie te geven. Nu, 2,5 maand verder kan ik weer genieten van het leven en is de pijn met 75% verminderd.

Ik kan weer grote stukken normaal lopen, soms zelfs stukjes joggen
mijn hand doet het weer voor 90% (waar de hand en polstherapie en handcliniq dat nooit gedacht hadden) geen last meer van mijn benen, pijn in mijn rug en schouders is gehalveerd, pijn in mijn gezicht is ook weg
belangrijkste: ik heb weer plezier in het leven!!!

Jan super bedankt voor je fijne coaching en denk dat je heel veel mensen helpt in het leven. De rest allemaal veel succes!
mieke-van-bussel-migraine-chronische-pijn

Niels Jungst

mieke-van-bussel-migraine-chronische-pijn

Mieke van Bussel

Klachten: migraine

“Als traditioneel zorgverlener ben ik van nature sceptisch richting ‘alternatieve geneeswijzen’. Daar ben ik, voor wat betreft de CPC, wel op teruggekomen''.

Dankzij de CPC heb ik eindelijk grip op mijn hoofdpijnklachten. Sterker nog, ik ga mijn eerste maand in zonder hoofdpijn! Ik heb nu nog meer zin in het leven en ben actiever dan ooit. 

Klachten: reuma

"Ik ben Jan letterlijk en figuurlijk tegen het lijf gestrompeld op het perfecte moment. Ik kamp al jaren met reumatische klachten en ik kon het fysiek niet meer aan. Ik stond op het punt om aan de heftige medicatie te gaan, wat een grote angst van me is. Jan heeft me onder zijn hoede genomen en laten zien wat ‘voelen’ is. 
Ik ben een compleet nieuw mens en kan niet meer zonder zijn tools. 
Ben je eeuwig dankbaar!"
Bjorn-van-lanen-reuma-chronische-pijn

Bjorn van Lanen

marga-willemsen-hoofdpijn-chronische-pijn

Marga Willemsen

Klachten: verkramping in spieren en gewrichten, hoofdpijn

Jan zei: “Ik ga je helpen om van je pijn af te komen. Jij gaat jezelf beter maken en niemand anders.” Door niet te denken, maar te voelen. En: door fysieke inspanning (ik begin iedere ochtend met een wandeling). Van totale stijfheid en verkramping naar beweeglijkheid en souplesse. Dit bereikte ik binnen een half jaar door de technieken van de methode, onder andere door elke dag naar mijn emoties te gaan.”

Meer succesverhalen? Lees ze hier!

Veelgestelde vragen

Is The Chronic Pain Coach (CPC) een arts? En moet ik mijn (huis)arts raadplegen voordat ik aan het programma begin?

The Chronic Pain Coach (CPC®) is geen arts. Je dient daarom altijd eerst een arts te raadplegen voordat je met het programma begint. Dit om acute en levensbedreigende situaties en aandoeningen uit te sluiten. De Chronic Pain Coach-methode (The CPC®-methode) geeft geen medisch advies, maar is een coaching-programma dat laat zien hoe je chronische pijn kunt overwinnen. Niet met medicatie, maar met kennis; kennis is de sleutel tot genezing.

Voor wie zijn de videolessen en het programma bedoeld?

Voor iedereen met langdurige pijn (6 weken of langer) waarbij de huidige wetenschap geen direct levensbedreigende oorzaak is gevonden.

Hoe lang duurt het voor de CPC®-methode werkt?

Het programma duurt 9 weken. Ieder persoon is uniek en anders. Hetzelfde geldt voor een helingsproces. Het kan in een rap tempo plaatsvinden, bijvoorbeeld als er een mindsetverschuiving plaatsvindt. Maar het kan ook weken, maanden of jaren duren. Zolang je vasthoudt aan de methode, zul je áltijd stappen voorwaarts maken.

Hoe duur is het online CPC-Programma?

Het programma is opgedeeld in emotionele training, brein training, online coaching en Q&A's. De prijs is nu €599 met een jaar lang toegang tot de content. Lees hier meer informatie over het online CPC-programma en waar het uit bestaat.

Waarom kan niet iedereen de methode volgen?

The CPC®-methode heeft een zekere toewijding nodig. Als tijdens de intake blijkt dat inzet onvoldoende aanwezig is, is de kans van slagen aanzienlijk kleiner. Daarom wordt een strikte selectie toegepast om het slagingspercentage zo hoog mogelijk te houden.

Wordt de methode vergoed?

We zijn druk bezig dit mogelijk te maken, maar tot op heden is dit helaas nog niet het geval. Wél bespaart de methode je enorm veel geld; alle therapieën en medicatie behoren dan namelijk tot het verleden.

The Chronic Pain Coach

BELANGRIJK:

Het copyright© van de videolessen en het daarbijbehorende e-book is vastgelegd door Jan van Rosmalen, grondlegger van The CPC®-method. Het is niet toegestaan de inhoud van het e-book en/of de video’s en audio files over te nemen en te verspreiden. Ongewenste verspreiding op welke manier dan ook zal juridische gevolgen hebben. Op geen enkele wijze kan The Chronic Pain Coach aansprakelijk worden gehouden voor jouw beslissingen, acties en resultaten op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden. Kortom: jij bent 100% verantwoordelijk voor jezelf en de keuzes die je maakt. Neem die verantwoordelijkheid en zorg dat je pijnvrij wordt!
facebook-the-chronic-pain-coach
linked-inn-the-chronic-pain-coach
instagram-the-chronic-pain-coach
youtube-the-chronic-pain-coach
Copyright © 2020-2021