conscious personal coaching logo

The Chronic Pain Coach

conscious personal coaching logo

The Chronic Pain Coach

  Menu

Bekijk & luister de 
Je Zelf zijn podcast

Jan in de Media

   Podcasts

lets talk medicine chronische pijn

Let's talk medicine 

Dit is de Let’s talk medicine podcast by MedicinXP, gehost door Seyfullah Semen, waarin discussies en onderwerpen over onder andere de zorgindustrie en medicijn gebruik aan bod komen. In deze podcast komen medicijngebruikers, doctoren en mensen uit de zorg aan het woord.


Beluister de podcast
Benieuwd naar het gesprek tussen Jan en Seyfullah? Luister het interview hier via onderstaande link.

PLTRN 

De Podcast van Psycholoog Kasper Moorman.

Chronische pijn? Weet je niet waar je moet zoeken voor een oplossing, of heb je het gevoel alles al geprobeerd te hebben? Cue: Jan van Rosmalen, de Chronic Pain Coach! Hij leeft en ademt zijn missie om iedereen pijnvrij te maken en doet dat op een gewaagde maar gedegen wijze. Hij is niet bang om zijn hoofd boven het maaiveld uit te steken en heeft zodoende een  programma opgezet om IEDEREEN met chronische/langdurige pijn weer pijnvrij te maken. Hoe hij dat doet? Luister de podcast!
chronische pijn podcast

De Inventio Podcast 

Personal trainer Wesley de groot.

In deze podcast bespreken we hoe jij contact kunt maken met jouw onverwerkte emoties, gevoelens en trauma's en deze los kunt laten, om op deze manier van jouw chronische pijnklachten af te komen.

OERsterk 


Jan was in augustus 2021 te gast in de OERsterk podcast van Richard de Leth. Een enorm gedreven man die als missie heeft om 1 miljoen mensen oersterk te maken. Hoe? Simpel. Door een gezonde levensstijl. 

Een geweldige missie waar Jan graag een steentje aan bijdraagt door zijn kennis over langdurige (pijn) klachten met Richard en alle luisteraars te delen. Zodat 1 miljoen mensen oersterk én pijnvrij worden!

Bekijk of beluister de podcast
Benieuwd naar het gesprek tussen Jan en Richard? Bekijk het interview hier of luister het op Spotify via onderstaande link.

   DrukwerkOnderdrukte emoties:
de motor achter chronische pijn

Chronische pijn wordt vaak plaatselijk behandeld, maar wat nou als de oorzaak van de pijn zich helemaal niet in je rug, nek of schouders bevindt? Wat als de échte oorzaak in het sturende orgaan van dit alles ontstaat, in het brein? Zijn we dan niet al jaren met symptoombestrijding bezig?

Omdat je brein de pijnveroorzaker is. Door jou te laten geloven dat je een zwakke plek hebt en daar pijn naartoe te sturen, probeert je brein je aandacht af te leiden van alle negatieve, onderdrukte emoties die je diep vanbinnen ervaart. Emoties die je niet meer bewust kunt voelen en opgeslagen liggen in je onderbewuste. Bij mensen met chronische pijn zijn het er zoveel dat je brein ze niet meer kan verwerken. Met als gevolg dat iedere keer wanneer een onderdrukte emotie naar je bewustzijn komt, je brein je afleidt met een pijnprikkel. Waarom?


Elsevier weekblad

13 februari 2021

Holistik.nl

2022
Holistik chronische klachten
Holistik.nl 
Is hét holistische platform van Nederland. Founders Evelyne en Karlijn zijn op missie: jou als lezer laten voelen dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Gelukkig zijn begint bij verbinding. Verbinding met jezelf, de mensen om je heen, de natuur én de kosmos. Daar maakt de CPC® heel graag deel vanuit!
Powered By ClickFunnels.com