conscious personal coaching logo

The Chronic Pain Coach

  Menu

Het Online CPC®-Programma

Chronische pijn is écht te overwinnen. Pijnvrije met 12 weken training.

Bekend van:

holistik-logo-chronische-pijn
oersterk chronische pijn
your/brain/balance
stichting-emovere-the-chronic-pain-coach


Jan zijn verhaal

Als geen ander begrijp ik 
wat je doormaakt

Jarenlang had ik elke vorm van chronische pijn 
die je maar kunt bedenken. 

Ik belandde in de molen van verschillende therapieën en behandelingen. Van shockwave, fysio physics, chiropractie, acupunctuur, osteopathie, manuele therapie, orthomanuele therapie, matrix therapie, neurofeedback, Ayurvedische behandelingen en yoga. Soms gaf het even wat verlichting, maar vaak was de pijn in no time weer terug. En: véle malen erger. Op een gegeven moment bereikte ik een dieptepunt en stortte ik in. Dit resulteerde in een permanent scheve rug; ik kon niet meer normaal lopen. Maanden van extreme pijn en helse nachten volgden. Een greep uit mijn klachten: rugpijn, hernia klachten, fibromyalgie, maagzweer, psychogene, brain fog, migraine, voetpijn, ischias, tintelende arm, vernauwing van de keel, oorsuizen, kniepijn, gevoelloze teen en onverklaarbare pijn in mijn zij.

De échte oorzaak
Toch geloofde ik diep van binnen dat er een oplossing was voor mijn pijn. Ik nam, hoe moeilijk het af en toe ook was, geen genoegen met therapieën die alleen de symptomen bestreden. Ik zette mijn zoektocht voort. De oorzaak van mijn pijn móést ergens anders liggen. Uiteindelijk kwam ik uit bij de plek die al mijn klachten veroorzaakte: mijn emotionele lichaam.


Wil je meer weten?
Bekijk dan nu de

jan-van-rosmalen-the-chronic-pain-coach
Jan van Rosmalen

Dit is wat je kan verwachten

Ik leer jou hoe je jouw lijdensweg kan verkorten!

Stap 1: Erkennen en Herkenen

Jaren aan aan  onderzoek heeft geleid tot dit unieke programma dat je in 12 weken de inzichten geeft om jezelf te transformeren.

We gaan je leren dat opgeslagen emotionele trauma's aan de basis liggen. Als je dit gaat begrijpen gaan we leren dat die voorkomen uit je ego.

Stap 2: Loslaten! 

Hoe mooi is het om al die oude bagage los te laten. Nadat je je emotionele lichaam hebt leren herkennen kan je er achter komen wie diegene is die het herkent. Dit is je IK BEN de ware jij. 

Als je inziet dat dit is wie je bent kan je al het oude achter je laten. Er is dan niemand die meer lijdt onder al de oude patronen.

Stap 3: IK BEN 

Je wordt diegene die je altijd al was maar die werd overschaduwd door oude overtuigingen en patronen. Pijn-vrij worden gebeurd vanzelf wanneer je je niet meer hecht aan je oude zelf. 

Stap 4: Start met een nieuw begin

Laat al het oude achter je. Leer oude patronen te doorzien en oude emoties op te ruimen. Fysieke en emotionele pijn is een hulpmiddel van je brein om je te laten zien dat je vasthoudt aan je oude patronen. Pijn-vrij worden is écht mogelijk en Wij leren je hoe!

Het CPC® programma bestaat uit:

12 weken lang online coaching
inclusief:

Persoonlijk online werkboek

Pak pijn bij de wortels aan
In het online werkboek leer je om weer in contact te komen met onderdrukte emotiesDoor middel van meditaties en schrijfopdrachten leer je emoties die in je onderbewuste opgeslagen liggen weer te voelen en herkennen. Je leert hoe je deze emoties ontlaadt, zodat pijn en spanningen uit je lichaam verdwijnen.
conscious personal coaching programma
 holistische coach

Persoonlijke 1-op-1 coaching

Online coachingcalls
Tijdens het traject heb je naast de maandelijkse live seminar ook online één op één coachingsessies 
waarin je persoonlijk wordt begeleidt en ondersteunt.

Extra hulp nodig?
Dat kan! Wij werken met experts op verschillende gebieden, van Ayurveda tot holistisch psychologen. Extra hulp inschakelen kan altijd.

Vraagbaak via de mail
Loop je vast? Je hebt een half jaar toegang tot onze e-mailsupport. Stuur Jan een mail en krijg binnen één werkdag reactie, zodat je meteen weer verder kunt.

Videolessen & seminars

Videolessen
In de wekelijkse video seminars leer je contact maken met wie je werkelijk bent: je innerlijke stem. (Je IK BEN) Ook leer je belemmerende overtuigingen te herkennen én blijvend te veranderen.

Elke maand: Live video seminar met Jan
Elke maand geeft Jan een video-seminar waarin hij vertelt hoe je brein werkt en op welke manier je jezelf kunt helen door te ontleren en je brein te hertrainen.
holistisch coaching programma

Wat leer je tijdens het programma?

We leren je voelen, pijn verwerken en (oude) gedragspatronen veranderen om van je chronische pijn af te komen. Dit doen we door middel van een emotionele training, brein-training, coaching en live Q&A's. 
We leggen het je graag hieronder verder uit:

Wat deelnemers zeggen

Niels Jungst
"2,5 maand verder kan ik weer genieten van het leven en is de pijn met 75% verminderd." 
Renate
"Ik heb jouw begeleiding als coach zeer professioneel ervaren. Jouw persoonlijke benadering en interesse waardeer ik enorm."
Els de Noorlander
"Dat je pijn echt zélf kunt laten verdwijnen was voor mij helemaal nieuw."

Wil jij weer klachten vrij door het leven?
Dit is wat je allemaal krijgt.

 • ​12 weken online training
 • ​6 persoonlijke coaching calls met Jan
 • 12 videolessen over het brein 
 • ​10 videolessen over emoties
 • ​​​Online werkboek met schrijfopdrachten
 • ​Onbeperkt toegang tot de Live Q&A's
 • ​2 begeleidende meditaties
 • ​​1 jaar lang toegang tot alle inhoud
 • 1 jaar lang persoonlijke e-mail support
 • ​Lessen over het fysieke lichaam: aarden, Ayurveda & selfcare
 • Hulp van onze Experts voor advies en inspiratie
 • ​Extra Audio lessen 

 

Meld je nu alvast aan 
voor het CPC® programma

Zet de eerste stap richting een pijnvrije toekomst.

Nu voor €799,-

* We zitten nu VOL *
Eerst volgende startdatum is 21 april 

*NIET GOED, GELDTERUGGARANTIE*


*Na 14 dagen niet overtuigd van de kracht van de het CPC®-programma?
Laat het ons weten en mail naar: info@consciouspersonalcoaching.com. 
Dan storten we het aankoopbedrag terug op je rekening. 


The Chronic Pain Coach

BELANGRIJK:

Het copyright© van de videolessen en het daarbijbehorende e-book is vastgelegd door Jan van Rosmalen, grondlegger van The CPC®-method. Het is niet toegestaan de inhoud van het e-book en/of de video’s en audio files over te nemen en te verspreiden. Ongewenste verspreiding op welke manier dan ook zal juridische gevolgen hebben. Op geen enkele wijze kan The Chronic Pain Coach aansprakelijk worden gehouden voor jouw beslissingen, acties en resultaten op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden. Kortom: jij bent 100% verantwoordelijk voor jezelf en de keuzes die je maakt. Neem die verantwoordelijkheid en zorg dat je pijnvrij wordt!
Copyright © 2020-2021